If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
При моето засичане в двете посоки бях с още двама човека в колата и бая багаж. Карах според ограниченията 120 - 130 на магистралата извън нея 80-90-100, а в градчетата по пътя 50-60
'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S * Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E
момчета, аз писах по-горе защо карах така...ако ти вие помпата на сервото и видиш пяна в казанчето как ще караш!? на мое място някои хора директно щяха да обърнат към софето за сервиз. аз просто карах кат лелка и тя взе че стигна до морето.
момчета, аз писах по-горе защо карах така...ако ти вие помпата на сервото и видиш пяна в казанчето как ще караш!? на мое място някои хора директно щяха да обърнат към софето за сервиз. аз просто карах кат лелка и тя взе че стигна до морето.
Ама аз не си правя майтап бе човек,нали това ти казвам много рядко карам на стъпка.При това каране ми дава този разход и това е,
двувалките са си икономични мотори стига да не ги ръчкаш....
Абе човек хората ти се смеят бе, направо влезе в Отбора на Голямата Лъжа. При 7.4 среден разход и 63 л резервоар и математически не мое ги минеш. Ти под 7 извън града и под 10 градско не мое паднеш и турско да стане Аз имам и 145 1.6 ТС 120 кс и знам колко харчи. И двете коли са ми перфектни, а за печката 156 JTD щи кажа че е диджитал тунунг което още сваля разхода. С издухан дебитомер и нормално каране ми вади 5,3-5,4 извънградско засичано е много пъти и имам 2 спечелени баса от разбирачи Последното засичане с нормално каране Бургас - София - Бургас с бременна жена и после пак за София малко по бързо (това за 2 дена) с пълен резервор от Шел минах 960 км от които над 100 км градско и заредих 57 л на Шел на Сливен Това прави 5.9 - 6 среден разход.
ПП Имаше един знак на ЖП прелезите Огледай се ослушай се(в твоя случай попрпчети малко) и ако не минава влак премини!
Абе какво не разбра - пълен резервоар и малко отгоре (в случая 10 -11 л.) минах 1000 = 7.3 - 7.4л/100.Трябва ли да ти обяснявам колко значи това "малко отгоре",не можа ли да го сметнеш сам та само трябва да ти обяснявам.Като четеш и мисли в/у прочетеното, а не се заяждай само защото ти е криво.А за теб май важи "Преди да кажеш нещо брой до 10" . Егати спора - смятай го както искаш - 7,3 - 7,4 ми харчи колата, мисля че зная по добре.Даже следващият път преброй до 20,моля те.Аз не ти изнасям лекции колко ти харчи твоята нали?Откъде мога да знам?
Абе човек хората ти се смеят бе, направо влезе в Отбора на Голямата Лъжа. При 7.4 среден разход и 63 л резервоар и математически не мое ги минеш. Ти под 7 извън града и под 10 градско не мое паднеш и турско да стане Аз имам и 145 1.6 ТС 120 кс и знам колко харчи. И двете коли са ми перфектни, а за печката 156 JTD щи кажа че е диджитал тунунг което още сваля разхода. С издухан дебитомер и нормално каране ми вади 5,3-5,4 извънградско засичано е много пъти и имам 2 спечелени баса от разбирачи Последното засичане с нормално каране Бургас - София - Бургас с бременна жена и после пак за София малко по бързо (това за 2 дена) с пълен резервор от Шел минах 960 км от които над 100 км градско и заредих 57 л на Шел на Сливен Това прави 5.9 - 6 среден разход.
ПП Имаше един знак на ЖП прелезите Огледай се ослушай се(в твоя случай попрпчети малко) и ако не минава влак премини!
би ли се опитал да се държиш възпитано и да не обиждаш хората заради мнението им? благодаря ти
би ли се опитал да се държиш възпитано и да не обиждаш хората заради мнението им? благодаря ти
Сорка ако съм обидил някой Не ми беше тази целта ... Всички обичаме колите си, изглежда колегата повече и я надценява, което е нещо често срещано. Така като гледам и ти можеш да дадеш мнение по въпроса - става въпрос за разхода на двигател като твоя
'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S * Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E
Сорка ако съм обидил някой Не ми беше тази целта ... Всички обичаме колите си, изглежда колегата повече и я надценява, което е нещо често срещано. Така като гледам и ти можеш да дадеш мнение по въпроса - става въпрос за разхода на двигател като твоя
ами мога, но не оспорвам правото на колегата да му харчи нормално
всичко е възможно, това е Алфа, за Бога
Ами ако ти харчи зимата 12-13 градско и от 7 до 9 извънградско (то там зависи от настъпване , трафик и т.н.т) значи е наред
Мисля , че и други колеги споделиха какво значи нормален разход за тях.Незная къде точно аз и мнозина др. колеги надценяваме колите си , които дават нормалния си разход за модела.(и малко отгоре поради повечкото километри на Алфичките).
Моята извънградско дава средно 9 при 140-160 магистрала. С чисто нови ламда, дебитомер и свещи съм. Струва ми се малко високо. Възможно ли е да е от гумите - с 205/55/16 съм. Ако не се лъжа със 185 излиза от завода, нали?
Comment